DE VÂNZARE Vilă, Izola, Primorska, Slovenia, Malija 147A

DE VÂNZARE - Cod. 40629

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 125 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Casa este situată pe un teren de 600 m2; suprafața de locuit este de aproximativ 125 m2 pe două etaje:

- intrare la parter, living cu bucătărie, toaletă mică și terasă;
- la primul etaj: hol, 2 dormitoare (15,5 metri pătrați și 9,5 metri pătrați), baie și dulap (spălătorie și uscătorie ...).

Din exterior, la parterul casei, există o cameră de cazan și o mică magazie pentru o suprafață totală de aproximativ 7 metri pătrați (deasupra camerei de cazane de la primul etaj există o cameră tehnică cu acoperiș coborât). Casa a fost construită în martie 2008. Fundațiile sunt realizate din beton armat mai des cu săpături adânci (stabilitatea lor permite ridicarea unei case cu mai multe etaje).
Casele sunt construite cu cărămizi clasice și acoperite cu izolație termică (10 cm de polistiren) la parter se adaugă 8 pereți de piatră. Mansarda nu este utilizabilă; acoperișul este coborât și finisat într-o mansardă cu un tavan înalt peste standard și finisat cu plăci de ghips. Mansarda este izolată cu 20 cm de lână de piatră. Deschiderile ferestrelor și ușilor și ușile interioare sunt de design italian (obloanele din lemn, exteriorul ferestrelor și ușilor sunt din plastic, iar interiorul ferestrelor este din lemn cu sticlă cu două straturi). Ușile căminului și cămarii sunt din aluminiu. Parterul interiorului este decorat cu o scară din lemn cu balustrade din fier forjat. Există posibilitatea instalării unui șemineu la parter. Baia are duș încorporat. Ușa din față este din lemn.
Descriere suplimentară:
Încălzirea se face prin pelete (aproximativ 1,5 tone pe sezon sau aproximativ 500 EUR / sezon). Încălzirea prin pardoseală este instalată la parter și calorifere la primul etaj.
Împrejurimile sunt dispuse pe mai multe niveluri (în conformitate cu terenul terasat), este cu siguranță un perete portant variat, folosind piatra existentă. Din grădină (din mai multe părți), de pe terasa din fața camerei de zi de la parter și din ambele camere de la primul etaj aveți o vedere deschisă la mare (Portorož-Golful Lucija, Forma vivo, peninsula Lucija Marina Savudrija). Grado-Veneția). Nu este posibil să construiți o clădire în fața proprietății. Accesul la proprietate este posibil din mai multe părți (Izola / Malija / Mala Seva; Lucija / Malija / MS și Portoroz / Valeta / MS și Izola / Jagodje / MS). Conexiunea de autobuz este conectată la Isola. Cel mai apropiat centru comercial este în Lucia (3 minute cu mașina), apoi în Izola (8 minute cu mașina) și Koper (14 minute cu mașina). Locația este liniștită într-o natură perfectă (înconjurată de pădure); construcția mai multor case se extinde pe site.
Urmează cu siguranță stilul de construcție al unei case conform tendințelor locale: fundații din beton, cărămidă clasică, piatră artizanală (gresie maro-albastră), cu accesorii (cărămizi roșii pentru decorarea pereților ca intrare în proprietatea-teren spre est și vest, construirea mizelor, bine

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB