DE VÂNZARE Hotel, strugnano, Portorose, Slovenia, dobrava 4a

DE VÂNZARE - Cod. 40411

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 950 m²
  • Camere: 16
  • Podea: p+1+2

Într-o locație de elită de pe Belvedere de deasupra Isola, se vinde o casă construită între 1985 și 1990. Pe 1.275 m² de teren, există o casă mare cu o suprafață de 850,6 m². Proprietatea este situată în zona Parcului Peisagistic Stunjan la doar 800 m de mare. Casa este situată într-o locație liniștită și idilică, aproape de promenade spre Strunjan și Izola. Marele avantaj al locației este apropierea de Isola și Portoroz, unde se află toată infrastructura necesară. În jurul clădirii sunt plantate aproximativ 120 de măslini și fructe mediteraneene. Există, de asemenea, multe câmpuri pentru a-și cultiva propriile legume ecologice.

- 200 m de Hotel Belveder
- la 800 m de mare
- 2 km până la Isola sau Portorož
-7 km de Koper
-15 km de granița Rabuiese
- 1 km până la Moon Bay

Proprietatea este o clădire rezidențială-comercială pentru care s-a obținut deja o autorizație de construcție valabilă pentru adaptarea și reconstrucția într-o unitate de cazare hotelieră. Evident, este posibil să se adapteze totul la alte spații de cazare (apartamente, pensiune) sau la Turismul de Sănătate (clinică dentară, clinică de înfrumusețare).
Proprietarii au obținut deja toate autorizațiile necesare pentru începerea construcției (șantier deja înregistrat legal), ceea ce înseamnă că cumpărătorul poate începe construcția imediat. Proprietatea reprezintă o oportunitate excelentă de investiții, deoarece poate fi transformată cu ușurință într-o proprietate profitabilă cu o renovare completă sau renovare. Posibilitățile de remodelare a clădirii în sine sunt multe, una dintre acestea fiind crearea a 6 apartamente mari. De asemenea, proprietarii au achiziționat deja proiecte pentru construcția unui hotel senior sau a unei case de pensionare de lux, cu o capacitate de 16 camere duble, cu baie și balcon), un restaurant și o terasă mare. Terenul oferă o parcare amplă.
Costul total al ajustării și reconstrucției hotelului senior este de 550.000 de euro!
Investiția totală (achiziția imobilului + reconstrucție) se plătește în sine în 5 ani !!

Nu ratați această oportunitate fantastică de afaceri!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB