DE VÂNZARE Casă, Lendava/Lendva, Prekmurje, Slovenia, Lendavske gorice 412B

DE VÂNZARE - Cod. 35806

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

În partea de jos a podgoriilor din Lendva, o casă detașată de vânzare, construită pe coastă și renovată imediat. În apropiere se poate ajunge la faimoasa baie termală, școală, grădiniță, centru de sănătate, farmacie, centru comercial, teatru, etc ... pe jos. O alegere ideală pentru cuplurile tinere, copii mici.
Casa a fost construita in anul 1975 si a fost renovata in 2005/2006 cu un acoperiș, izolatie termica, ferestre din plastic si usi de intrare. Încălzire este un sistem de cazane pe gaz reînnoit în 2015 și este rezolvat în lunile de iarnă folosind o sobă mare pe ardere. Apa caldă este furnizată de cazanele electrice. Imobilul este in stare excelenta, etaj 2 etaje, curte terasa, 177.5nm - 93.7 nm suprafata utila. Costurile de întreținere ale locuinței sunt extrem de scăzute. Partea din față a casei este potrivită pentru mai multe locuri de parcare în fața străzii - lângă casa se află un garaj mare, separat, de 21 mp.
Parterul casei are un hol spațios, o bucătărie mare, baie cu duș și toaletă, două camere mai mici și un garaj. La etaj vă puteți ridica pe o scară confortabilă, sigură din lemn. Aici veți găsi sufrageria și un living spațios și luminos, de unde puteți merge direct spre o terasă plăcută, confortabilă și spre curte. Camera de zi are o aragaz frumos cu gresie, cu coș de călcat, care, în timpul iernii, încălzește o atmosferă plăcută.
De asemenea, pe partea dreaptă este bucătăria suedeză cu o cămară mică, care este o opțiune excelentă pentru depozitare. Din bucătăria pe un balcon lung ajungem și în curte. Există două dormitoare sau o cameră pentru copii la stânga și o baie cu cadă și toaletă.
În spatele clădirii principale se află o casă de 2 camere cu o suprafață de 102,2 mp, suprafața de la etajul superior are un spațiu util de 42,2 mp care trece printr-o mică încăpere acoperită în bucătărie și apoi vine în sala de mese și mai sunt încă două se deschide camera. Baie mică cu toaletă și cadă de baie poate fi accesată prin bucătărie. După renovarea unei mici părți a casei mici, este posibil să se dezvolte un mic apartament frumos pentru două persoane, care este complet separat și poate fi închiriat. Deoarece cele două clădiri au o infrastructură separată, acestea sunt independente una de cealaltă.
Există o cramă confortabilă la parterul casei, care protejează vinurile produse de cele 400 de podgorii capitaliste. Echipamentele și echipamentele necesare pentru producția de struguri și vin sunt prețul de bază al proprietății.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB