DE VÂNZARE Altele (terenuri), Maribor, Maribor, Slovenia, Ruše, Lobnica

DE VÂNZARE - Cod. 30113

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 3100 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Noi vindem un teren frumos și liniștit pe pante Mariborsko Pohorje. Foarte aproape de stațiunea de schi Maribor și la 10 minute cu mașina distanță de centrul orașului. În imediata apropiere există numeroase păduri, pârtii de schi și trasee montane. Terenul este ideal pentru amplasarea unei case de vacanță sau o casa, deoarece este situat în mijlocul naturii și a mediului senin. Acesta este conectat la toate conexiunile necesare (apă, electricitate, canalizare), este ușor accesibil pe cale rutieră, are nevoie de toate autorizațiile de construcție. Există o casă veche plasată pe parcelă.

Dimensiune: 3100 m2 / 33368 m² (0,77 acri)
Preț: 35 € / m2
De asemenea, este posibil să se achiziționeze doar jumătate din parcelă, costurile care sunt împărțite în jumătate dintre vânzător și cumpărător (app. 1500 €)

Despre orașul Maribor: Maribor este al doilea oraș ca mărime din Slovenia și cu doar 100.000 de locuitori oferă pace și de oportunitate. Este de origine din sport, în special sporturile de iarnă, deoarece există o mulțime de stațiuni de schi în jurul, Pohorje Schi Resort fiind cele mai renumite și recunoscuți pe plan internațional. În timpul verii, Pohorje pante se transformă în drumeții minunate du-te la loc, așa cum pădurea este și oferă multe enormă puncte deschise pentru explorare. De asemenea, este acasa, la adrenalina competiții sportive, în special la vale cu bicicleta. Este, de asemenea, cunoscut pentru producția de vin ea este ca regiunea este bogată și trasee cu vin podgorii. Orasul este, de asemenea, acasa, la cea mai veche de struguri din lume. Este un loc fermecător, unde puteți găsi pace și de emoție, și în cazul în care oamenii vă vor întâmpina cu deschidere și umorul lor, pentru care sunt bine cunoscute pentru.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB