DE VÂNZARE Casă, TERME RADENCI, Prekmurje, Slovenia, RADENCI

DE VÂNZARE - Cod. 24703

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 360 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

CASA SPA Radenci în și în apropiere Radkersburg BAD

În imediata apropiere a SPA Radenci (linia aeriană 500 m), biserica și de centrul satului și la doar 5 km de faimosul oraș turistic din Bad Radkersburg, Vand un recent casa proeminent cu 7 dormitoare dormitor, 41 m2 living, dining, bucatarie, camara , trei bai, sauna, baie de oaspeti si doua terase mari. Casa pivniță, extrem de bine izolat, este încălzită central și s-a răcit, podelele sunt acoperite cu gresie și podele din lemn masiv, built-in este, de asemenea, un sistem de vid centrale, triple geamuri termopan din PVC sunt echipate cu jaluzele electrice și plase de țânțari printr-o pompă de căldură. Casa, construita in 2012, are 360 ​​m2 de spațiu de locuit și 52 m2 garaj mare, se afla pe un frumos teren însorit imprejmuita cu gard de 2635 m2, cu poarta electrica aluminiu, este plantată cu arbori ornamentali și fructiferi și sunt echipate cu un sistem de irigare automat și bine privat . Curte pavata mare duce la casă și garaj pentru 2 masini si unelte. Casa este conectat la electricitate, apă, canalizare, gaz, telefon, cablu TV si Internet, este mobilat si disponibil imediat.
Casa de pe granita ofera o oportunitate unica de a ajunge pe piețele internaționale cu succes, aici sunt patru țări să îndeplinească; Austria, Slovenia, Ungaria și Croația. Multe hoteluri din Bad Radkersburg și multe statiuni si spa-uri din întreaga Mur din Slovenia an întreg cu elvețian, germanii și austriecii bellegt, ... apeleze la serviciile de medicina alternativa, stomatologie, diverse masaje, spa-uri Radenci și Parcul Therme Bad Radkersburg, precum și numeroase locală Spa si piscină lacuri din Austria și Slovenia, adresați-vă odihnă bună și o viață mai bună. În zona înconjurătoare sunt disponibile mai multe terenuri de tenis și de golf de cursuri, zone de schi locale și 4 Std.Autofahrt sunteți la Marea Adriatică.
Expunerea sud garanteaza climatul cel mai favorabil vreme, ușoară și să nu uităm că este calitatea excelentă a vieții este încă ieftin aici!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB